Nicol Kremers haalt keihard uit naar Peter en Wendy: ‘Deze twee moet je missen, Peter!’

Nicol Kremers

Nicol Kremers heeft sinds de relatiebreuk met Peter Gillis al behoorlijk wat verschillende vriendjes gehad. We zijn een aantal maanden verder en ook Peter is inmiddels weer gelukkig in de liefde, met Wendy van Hout. De Massa is Kassa-ster is overal in het nieuws te zien met zijn nieuwe vriendin en dat heeft ook Nicolleke meegekregen.

Dat Peter een nieuwe vriendin aan de haak geslagen heeft zal je niet ontgaan zijn. De steenrijke vakantieparkmagnaat heeft in een paar dagen al zo’n tien interviews gegeven voor de camera om zijn nieuwe liefde aan de wereld te tonen. De twee zijn nog geen twee maanden samen, maar er wordt zelfs al gesproken over een mogelijk huwelijk. In deze interviews heeft Peter het ook over Nicolleke. Hij weet haar af te schilderen als iemand die niet weet wat hard werken. Héél anders dan Wendy, zegt Peter. En dat steekt natuurlijk bij ‘mega-succesvrouw‘ Nicol.

Nicol Kremers haalt uit naar Peter en Wendy!

We weten natuurlijk ook dat het nooit goed boterde tussen Mark Gillis en Nicol, de twee konden elkaar niet luchten of zien. Tot overmaat van ramp heeft ook Mark zijn bewondering voor Wendy geuit: “Welkom in de familie lieve Wendy. Wat iedereen nu ook al van je zegt/vind trek je zelf er niks van aan. Ik vind je vooral een lieve, leuke, gezellige, hardwerkende meid! Belangrijkste van alles is dat jij en papa een fijne toekomst tegemoet gaan en wij als familie mogen genieten van de leuke momenten samen. Je bent een topper, dat weten wij en de mensen in jouw directe omgeving.” Kortom, de familie Gillis blijkt Nicol liever kwijt dan rijk te zijn. Nicol heeft al ruim drie weken niets van zich laten horen. Maar toen het nieuws verscheen over de nieuwe liefde van Peter besloot Nicol tóch iets te melden: “Deze twee moet je missen, Peter!


Via Nicol