Huwelijk Suzan & Freek op losse schroeven: ‘Vanwege affaire met Maan!’

Suzan & Freek

Suzan & Freek kennen we allemaal natuurlijk van de keurige Nederlandse liedjes die toch wel allemaal een schot in de roos blijken te zijn. Echter gaan er behoorlijk wat roddels rond dat het stel in het echt helemaal niet zo keurig is. Een interview over een uitgesteld huwelijk brengt dan ook behoorlijk wat geruchten op gang.

RTL Boulevard heeft het zangduo geïnterviewd over hun toekomstige huwelijk dat er maar niet aankomt: “De bruiloft is onderweg naar later…⁠ Freek ging vorig jaar juli op één knie en deed Suzan een huwelijksaanzoek. Het stel is al dertien jaar bij elkaar en het werd tijd voor de volgende stap. Wanneer de bruiloft zal plaatsvinden is nog niet zeker. Wat echter wél zeker is, is het feit dat ze niet gaan zingen op hun eigen bruiloft.” In het interview wordt duidelijk dat de bruiloft nog niet aankomende zomer zal plaatsvinden, een jaar na het huwelijksaanzoek.

Huwelijk Suzan & Freek onzeker, of hebben ze écht geen tijd?

Ook Yvonne Coldeweijer heeft het interview gezien: “Hmmm… Na een jaar nog steeds geen plannen of een datum. Klinkt ook niet echt alsof ze er zin in hebben…” Even later grapt Coldeweijer nog: “Over 12 jaar de bruiloft waarschijnlijk!Kijkers van het interview weten wel waarom het huwelijk uitgesteld wordt: “Er kwam in de media dat hij een affaire had. Opeens zijn ze verloofd na bijna 10 jaar samen te zijn, en nu nog steeds geen verdere plannen… Zegt mij genoeg!” Deze verdenkingen zijn naar aanleiding van een Juicechannel-bericht: “Ze mogen dus af en toe een avontuurtje met een ander beleven. Ook melden de meeste bronnen ons dat vooral Freek degene is die er maar al te graag van geniet.” Het meest hardnekkige gerucht gaat over een avontuurtje tussen Freek met Maan de Steenwinkel. Die zouden de liefde hebben bedreven in een bezemkast na een Vrienden van Amstel Live-concert.


Via RTL Boulevard