Peter Gillis ontploft tijdens interview met ‘vervelend journalistje’

Peter Gillis

Peter Gillis staat bekend als een van de grootste vakantieparkmagnaten van Nederland. De 61-jarige ondernemer kennen we natuurlijk allemaal van het goed bekeken Massa is Kassa, echter zijn er ook een hoop negatieve berichten over de ondernemer. Om de haverklap verschijnt er een artikel over nieuwe dwangsomen in een nieuwe gemeente voor Gillis.

De Telegraaf heeft vandaag afgesproken met Gillis om het nieuwe huis te komen bekijken van de Massa is Kassa-ster. Gillis is momenteel bezig met het verbouwen van een heus kasteel, tot die tijd heeft hij een ánder optrekje gekocht. Het gaat om een gigantisch wit paleis. De eer aan De Telegraaf om langs te komen om een kijkje te nemen. Vandaag is namelijk de dag dat Gillis zijn tijdelijk intrek neemt in dit paleis: “Hatseflats!! Het moment is daar… De verhuizing is in volle gang. Vanavond slaap ik voor het eerst in mijn nieuwe luxe witte villa.

Interview van De Telegraaf met Peter Gillis verloopt niet helemaal goed

Na een paar vragen over het nieuwe tijdelijke onderkomen besloot de journalist van De Telegraaf om de sfeer even wat grimmiger te maken. Gillis probeert het interview positief te houden, maar de journalist besluit om álle negatieve berichtgevingen over Gillis erbij te pakken. Er worden dwangsommen opgenoemd van 200.000, 500.000 en 1.000.000 euro. Ook komen er berichten naar boven over de mogelijke mishandeling van Nicol Kremers waar Gillis een nachtje voor heeft moeten brommen. Een ander artikel gaat weer over een mogelijke ontvoering waar Roddelpraat vorig jaar over heeft bericht. Gillis heeft duidelijk genoeg van de journalist van De Telegraaf en probeert het interview af te kappen. Het tiende seizoen van Massa is Kassa komt eraan, Gillis heeft duidelijk geen zin in negatieve publiciteit. De sfeer wordt zó grimmig dat Gillis naar de cameraman loopt en zegt: “Als dit wordt uitgezonden, dan hebben jullie een probleem.” Ook Mark Gillis komt zich ermee bemoeien:


Via De Telegraaf