Woede om kijkersbedrog in Lang Leve de Liefde: ‘Let op haar glas wijn!’

Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde is natuurlijk een prachtig programma om de ware liefde te vinden, maar het moet ook genoeg kijkers trekken. Zoals veel reality-programma’s wordt er ook bij dit programma het een en ander geknipt en geplakt om de beelden zo leuk mogelijk te maken voor de kijkers. Maar met dit fragment is toch wel heel overduidelijk gerommeld.

Deelnemers van verschillende programma’s hebben er al eens melding van gemaakt dat er gerommeld wordt met beelden. In First Dates worden gesprekken vaan nét een beetje anders overgebracht waardoor het bijvoorbeeld lijkt alsof er een hele lange en ongemakkelijke stilte is. Wanneer er uren gefilmd wordt en er weinig interessants gebeurd dan kan het gebeuren dat we hele saaie televisie krijgen. Kijkers van LLDL denken dat de programmamakers vaak expres opvallende types langs laten komen om de kijkcijfers hoog te houden. Op een aflevering van vorige week kwam echter flinke kritiek.

Knip- en plakwerk in Lang Leve de Liefde

Deze week kwam de date van Othman en Charlene voorbij. De klik was erg goed tussenbeide en er was genoeg gespreksstof om leuke beelden te krijgen voor het programma. Toch lijken de programmamakers de beelden een tikkeltje anders in elkaar te hebben gezet dan het in werkelijkheid is gegaan. Het koppel springt op een gegeven moment in de welbekende hottub met een wijntje. Alleen het wijntje van Charlene verandert een aantal keer van kleur tijdens het gesprek. Ene Danielle reageert onder de video: “Hoe wordt er geknipt en geplakt in deze aflevering. Ze zitten in de hottub en haar glas wijn verandert wel 4 keer van rood naar wit naar rood naar wit. En dat in een gesprek van 15 seconden? Hoe dan?Bert valt het ook op: “Hoezo is er nog iemand verbaasd over het feit dat SBS6 de boel constant verdraait…” Beelden hier. Let goed op haar wijnglas:


Via Kijk.nl