Nicol Kremers overstag: ‘Dit zijn de eerste foto’s in mijn nakie!’

Nicol Kremers

Nicol Kremers is een paar maanden geleden begonnen met content maken voor platformen als OnlyFans. De gevallen Massa is Kassa-ster kwam in geldnood te zitten vanwege een relatiebreuk met Peter Gillis en zag hier een florerende business in. Financieel bleek het een goede stap, maar gaat Nicolleke niet over haar eigen grenzen?

Inmiddels verdient Kremers bakken met geld met haar nieuwe carrière als online model. Met de verkoop van gewaagde foto’s op internet heeft Kremers al ruim 150.000 euro binnen weten te halen. Kremers is naar eigen zeggen een ‘mega-succesvrouw’, daar is ze trots op. Zo ook haar omgeving volgens Nicol zelf: “Ik doe lekker m’n ding, als mensen willen kijken, kijken ze; als ze niet willen kijken dan kijken ze niet. Mijn vriendinnen en mijn ouders zijn hartstikke trots. Ook mijn kinderen zijn hartstikke trots op mij dat ik het toch maar even zelf doe. Wat wil je nog meer?

Nicol Kremers tóch overstag

Echter waarschuwen critici al sinds het ontstaan van dit soort platforms voor de schaduwkanten van het businessmodel. Modellen die niet alles willen laten zien zijn na verloop van tijd geneigd om tóch meer van zichzelf te laten zien dan ze eigenlijk willen. Betalende klanten eisen namelijk steeds meer en blijven alleen abonnee wanneer je hier ook gehoor aan geeft. Kremers hield het voorheen alleen bij gewaagde foto’s waarbij eigenlijk niet veel bijzonders te zien was. Er is in de afgelopen weken echter veel kritiek geweest van betalende abonnees die zich afvragen waar ze voor betalen wanneer het foto’s zijn die ook op Instagram geplaatst kunnen worden. Kremers is klaarblijkelijk overstag om gehoor te geven aan haar ‘fans’. Op Instagram meldt Kremers: “Mijn eerste content in evakostuum is online, check het snel!” We kunnen de desbetreffende foto’s hier natuurlijk niet tonen. Daar zul je zelf even achteraan moeten gaan:

Nicol Kremers
Via Nicol