Video: Jutta Leerdam na drie weken zwanger van Jake Paul!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben zo’n drie weken vanuit Miami op Instagram laten weten een relatie met elkaar te hebben. De twee hebben elkaar vermoedelijk leren kennen via social media. Er gaan sinds dit weekend beelden rond op sociale media waarin Jake verkondigd dat zijn vriendin zwanger is.

Drie weken geleden lieten zowel Jutta als Jake op Instagram weten een relatie met elkaar te hebben. Dit kwam niet geheel onverwacht. De Nederlandse juicekanalen hadden al een paar maanden vermoedens dat er iets speelde tussen de twee. Jutta en Jake gingen elkaar twee maanden daarvoor namelijk volgen op Instagram. Dat is op zichzelf natuurlijk niet zo heel spannend. Maar vanwege het feit dat Jake door bijna 23 miljoen mensen gevolgd wordt en zelf nog geen 300 mensen volgt weer wel. Jutta was voor Jake dus ‘belangrijk genoeg’ om te gaan volgen terwijl hij schijnbaar heel selectief is in wie hij volgt op Instagram.

Jake Paul vertelt dat Jutta Leerdam zwanger is

Inmiddels hebben de twee al een paar weken een relatie. Jutta moest een week geleden haar romantische vakantie met Jake echter ten einde brengen. De plicht riep weer in Nederland en er moest weer getraind worden voor het nieuwe schaatsseizoen. Jake heeft haar niet lang alleen kunnen laten, de wereldberoemde influencer is al meerdere malen in Nederland gespot in de afgelopen dagen. Jake is bijvoorbeeld bootje gaan varen met Jutta en haar familie in Utrecht. Ook zijn de twee in andere delen van het land gespot. Voor Jake naar Nederland vloog heeft hij nog een podcast opgenomen voor Fightinginc. Daar zegt Jake iets opvallends: “Ik wil een familie met haar.” Zijn broer, Logan, die ook bij de podcast zit denk de hint te begrijpen en zegt: “Ga weg!Jake knikkend: “Ze is zwanger!” Of de influencer een grapje maakt is niet duidelijk. Het klinkt in ieder geval als groot nieuws:


Via Shownieuws