Jutta Leerdam uitgelachen door foto: ‘Schril contrast met luxeleven Jake Paul!’

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is, zoals we allemaal inmiddels weten, sinds een ruime tijd een setje met de steenrijke Jake Paul. Jake leeft een leven vol luxe, privéjets en feesten. Iets waar Jutta de afgelopen maand kennis mee heeft mogen maken. Maar Jutta is nu weer even van Jake gescheiden, en daarmee ook van zijn luxeleven.

Al maanden gingen er geruchten rond bij de juicekanalen en roddelbladen over een mogelijke romance tussen Jutta en Jake. De reden hiervoor was dat de twee elkaar plotseling begonnen te volgen op Instagram. Jake volgt maar zo’n 230 mensen waarvan één plots onze Jutta was. Dit terwijl er bijna 23 miljoen mensen hém volgen. Het leek eerst nog een beetje ver gezocht, maar tijdens de vakantie van Jutta in Miami bleken de juicekanalen het tóch bij het rechte eind te hebben. De twee werden regelmatig met elkaar gezien, en al snel volgde een bekendmaking van hun relatie.

Jutta Leerdam moet weer even wennen in Nederland

Vervolgens is de schaatskoningin ruim een maand met Jake op stap geweest. Op Instagram deelden beide tortelduifjes dagelijks hun avonturen met elkaar in Miami en Tulum. Jake is een behoorlijke bekendheid in de wereld, maar vooral in Amerika. In Nederland kun je als BN’er natuurlijk zo nu en dan een fotograaf op straat tegenkomen die een plaatje van je schiet. Maar in Amerika is dat wel even anders waar de paparazzi op iedere hoek van de straat staat en in ieder bosje verscholen zit om een kiekje van een bekendheid te maken. Jake heeft zichzelf, met een vermogen van ruim 30 miljoen, dan ook een luxeleven aangemeten. Er zijn op openbare plekken bijna altijd beveiligers aanwezig en luxe grote auto’s die hem vervoeren van locatie naar locatie. Even naar Tulum? Dan pakt Jake natuurlijk de privéjet. Jutta is weer terug in Nederland, en dat is waarschijnlijk wel weer even wennen:


Via Juicechannel