Deze prachtige verschijningen zijn de zusjes van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam kennen we natuurlijk als een bloedmooie verschijning en als de ijskoningin van Nederland. De droom van mannelijk Nederland is echter uiteen gespat toen bekend werd dat Jutta een relatie kreeg met de wereldberoemde en steenrijke Jake Paul. Het jongere broertje van Logan Paul.

Het is al een ruime maand geleden dat Jutta naar Miami in Amerika vloog voor een welverdiende vakantie na een zwaar sporttoernooi. De schaatsster werd al een paar maanden op de voet gevolgd door verschillende juicekanalen. Jutta was namelijk ‘betrapt’ op het volgen van Jake Paul en dat was volgens de juicekanalen verdacht omdat Jake ook Jutta begon te volgen. Dit terwijl Jake maar 230 mensen volgt terwijl er ruim 22,5 miljoen mensen hém volgden. De verdenkingen van de Nederlandse juicekanalen bleken te kloppen. Niet lang na haar vertrek naar Miami verscheen ook Jake in de Amerikaanse kustplaats. Een paar dagen later hadden de twee een relatie.

De zusjes van Jutta Leerdam

De vrijgezelle Jutta is dus niet meer. Een half jaar na haar break-up met Koen Verweij is de schaatsster alweer ingepikt door een steenrijke influencer. Het lijkt er niet op dat Jutta binnenkort alweer terugkomt naar Nederland. Echter heeft de beeldschone Jutta ook nog twéé zusjes die uit het zelfde hout blijken gesneden als hun beroemde zus. Aangezien we Jutta toch een beetje ‘verloren’ zijn moeten we het toch ergens anders zoeken. De oudere zus van Jutta, Merel Leerdam, doet het ook behoorlijk goed op Instagram. Merel heeft nog niet de 4,2 miljoen volgers van haar zus, maar met bijna 24.000 volgers doet ze het niet slecht. Gezien haar looks kan dat uiteraard nog behoorlijk groeien. Ook het jongere zusje van Jutta, Beaudine Leerdam, doet het goed met bijna 24.000 volgers. De overeenkomsten tussen de zusjes zijn duidelijk aanwezig, evenals de vakantiekiekjes die veel bekijks krijgen op Instagram: