Jutta Leerdam en Jake Paul bevestigen relatie: ‘I’m Dutch now!’

Jutta Leerdam

De Nederlandse Jutta Leerdam en de Amerikaanse Jake Paul zijn al een tijdje het middelpunt van de belangstelling van veel juicekanalen. De twee zijn onlangs veel samen gezien in Miami, nu bevestigen ze hun relatie op social media.

Jutta en Jake worden al maanden aan elkaar gekoppeld door de welbekende juicekanalen in Nederland. De eerste aanleiding hiervoor was dat de twee elkaar begonnen te volgen op Instagram. Het lijkt er dan ook op dat de twee elkaar hebben leren kennen via het sociale mediaplatform. Echter bleef het een behoorlijke periode bij geruchten en roddels. Vorige maand vertrok de schaatskoningin voor een vakantie naar het zonnige Miami in Amerika. De geruchten van de Nederlandse juicekanalen werden een tikkeltje bevestigd toen bekend werd dat ook Hake naar Miami ging. Al snel volgden er talloze foto’s en video’s van Amerikaanse paparazzi die Jake op de voet volgen. Jutta en Jake waren veel samen.

Jutta Leerdam en Jake Paul officieel samen

De twee leken aan het daten te zijn geslagen. Echter had nog geen van hen daadwerkelijk een foto of video van de ander geplaatst op sociale media, alles leek behoorlijk ‘achter de schermen’ af te spelen. Zojuist hebben zowel Jutta als Jake gelijktijdig intieme foto’s van elkaar op hun Instagram-account geplaatst. De twee bevestigen hiermee de roddels die al enige tijd over hen rondgingen. Jutta plaatst een foto waarin de twee elkaar diep in de ogen kijken, een waarin ze elkaars hand vasthouden en eentje waarin ze zich verstoppen onder Jakes shirt. Jutta schrijft bij haar post: “That’s it!” Jake plaatst op zijn beurt een foto van hen als stel, op weg naar een avondje uit. Op de andere foto zijn de twee sportief aan het rennen. Jake schrijft erbij: “I’m Dutch now!” De foto’s krijgen behoorlijk uiteenlopend commentaar. Veel Nederlanders reageren vooral vol ongeloof onder beide post’s op Instagram: