Stuiterende Jutta Leerdam weet mannelijke volger te betoveren!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, een van de beste vrouwelijke langebaanschaatsers die Nederland tegenwoordig rijk is. De blonde schaatser doet het goed op het ijs, maar is sinds haar breuk met Koen Verweij bijna dagelijks onderwerp van gesprek bij de welbekende juicekanalen.

We zijn nog maar net bezig met 2023, maar Jutta heeft inmiddels al gouden plakken in de wacht gesleept. Echter houden de juicekanalen vanzelfsprekend niet haar prestaties op het ijs bij, maar alles wat er in haar sociale leven gebeurd. Samen met Koen Verweij richtte zij op 16 augustus 2020 haar eigen schaatsploeg op, Team Worldstream, gecoacht door Kosta Poltavets. Echter is die relatie afgelopen zomer op de klippen gelopen. Verweij heeft zelf aangegeven de details over de relatiebreuk liever privé te houden. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer denkt echter te weten dat overspel van Verweij de reden zou zijn. Coldeweijer heeft eerder al beelden gelekt waarop Verweij zoenend met een ander te zien was.

Jutta Leerdam in Miami, met Jake Paul?

Sinds de relatiebreuk tussen Verweij en Leerdam gaan er behoorlijk uiteenlopende geruchten rond. Leerdam is eerder al gekoppeld aan een andere schaatser. Afgelopen november ging het gerucht dat de 23-jarige shorttracker Jasper Brunsmann de nieuwe vlam van Leerdam zou zijn. Deze geruchten zijn echter alweer overgewaaid. De nieuwe vlam van Leerdam zou inmiddels de wereldberoemde influencer Jake Paul, het broertje van de nóg bekendere Logan Paul. De reden van het gerucht, Jake zou maar heel weinig vrouwen volgen op Instagram, maar Leerdam was daar plotseling één van. Echter worden deze geruchten nu aangewakkerd door het feit dat Leerdam momenteel in Miami voor vakantie. Het toeval wil dat Jake daar ook zit momenteel, wat volgens Juicechannel wel érg toevallig is. Los van alle feestjes in Miami moet Leerdam natuurlijk ook gewoon fit blijven op vakantie. En dat natuurlijk is precies de reden waarom jij naar dit artikel bent komen kijken: