Massale kritiek op tepel-foto van vrijgezelle Katja Schuurman!

Katja Schuurman

De 48-jarige Katja Schuurman was vorig jaar plots eigenaresse van een 29-jarige vriend, Niek Schrijvershof. Waar Katja haar volgers wekelijks voorzag van kiekjes van hen beide, is dat nu plots voorbij.

Katja was helemaal verliefd op haar nieuwe, maar erg jonge, vriend. Heel mannelijk Nederland was natuurlijk jaloers op deze onbekende jongeman. Echter kunnen haar aanbidders weer opgelucht ademhalen, de relatie lijkt nu definitief voorbij. Hoewel Katja er nog geen woorden aan vuil heeft gemaakt weet roddelend Nederland het zeker. Gezien Katja zelfs met de feestdagen alleen thuis zat is het voor haar volgers duidelijk, Katja is weer vrijgezel. Aangezien Katja een van de meest begeerde vrouwen van ons land is, zal ze niet verlegen zitten om mannelijke aandacht. Echter lijkt Katja deze aandacht ook online op te zoeken, op Instagram om precies te zijn. Om de zoveel tijd krijgen we een behoorlijk uitdagend kiekje van Katja te zien.

Katja Schuurman krijgt volgers wéér over zich heen!

Zo’n 3 maanden geleden plaatste Katja een foto in haar nakie, ergens in een tropisch oord. Katja schreef hierbij: “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.” Er ontstond echter gigantische kritiek op Katja waardoor ze zelfs een belangrijke deal is kwijtgeraakt: “Ik zou een docu doen […], maar ik ga het niet meer doen. Ik werd gebeld de dag nadat deze foto was geplaatst dat ze het heel erg jammer vonden.” Of Katja hiervan geleerd heeft? Waarschijnlijk niet. Katja heeft namelijk opnieuw een foto geplaatst die op bakken kritiek kan rekenen. Hoewel Katja dit keer niet zegt dat ze het voor méér volgers doet, is dat voor haar volgers wel duidelijk. De grootste kritiek is echter dat Katja melk drinkt op de foto: “Je hebt weer ff aandacht nodig zie ik.. Anti melk, gruwelijke industrie!” Gruwelijke melk-foto van Katja: