Foto: Imperium van Ali B stort in, uit huis gezet door vrouw!

Ali B

Ali B werd begin vorig jaar plotseling bekend gemaakt als één van de vier verdachten in het strafonderzoek rondom ‘The Voice of Holland’. De rapper en voormalig coach wordt verdacht van seksueel grensoverschrijdend gedrag rondom en verkrachting.

Sinds Nederland de welbekende The Voice-video van BOOS met Tim Hofman heeft gezien is Ali lange tijd uit het straatbeeld verdwenen. De rapper besloot kort na de publicatie ervan te vertrekken naar Dubai. Hoogstwaarschijnlijk probeerde de rapper hierdoor alle media te ontlopen. Echter waren er talloze Nederlandse vakantieganger die Ali met enige regelmaat spotte. Ali werd veelal in zijn eentje in winkelcentra gezien. Een paar maanden later besloot de rapper weer terug te keren naar Nederland. De rapper heeft destijds zijn werkzaamheden als artiest, ondernemer en partner bij zijn managementbedrijf SPEC neergelegd. Veel artiesten, die onder contract van zijn managementbedrijf zaten, zouden ook vertrokken zijn. Ali wilde zich richten op zijn gezin.

Ali B uit huis gezet, vervalt partnerschap?

In 2006 trouwde Ali met zijn huidige vrouw, Breghje Kommers. Samen heeft het stel drie zonen op de wereld gebracht. Breghje is een tamelijk onbekende vrouw die niet of nauwelijks in de spotlights treed. Echter is Breghje de grote baas achter het managementbedrijf van Ali. Ali werd, toen het stel in 2006 trouwde, partner van haar bedrijf. De ontwikkelingen rondom de rapper begin vorig jaar hebben het bedrijf dus niet veel goeds gedaan. Alle bedrijven waar Ali mee heeft samengewerkt, zoals de uitgeverij die zijn boek zou uitgeven en een productlijn van vleesvervangers ‘Mocro Flavour’ zijn al lang en breed stopgezet. Het lijkt er nu ook op dat Breghje haar Ali eruit aan het knikkeren is. De rapper woont inmiddels niet meer thuis. Of dit ook gevolgen gaat hebben voor zijn partnerschap in het bedrijf van Breghje is nog onduidelijk. Weekblad Story heeft dit bevestigd in de nieuwste uitgave:


Via Weekblad Story